Kerst is bij uitstek de tijd om je geliefde, familie en vrienden te laten zien hoe blij je met ze bent. niet alleen door samen te zijn in een ruimte vol met lichtjes, een kerstboom en andere soorten versieringen, maar ook met heerlijk eten op tafel en een stapel mooie cadeaus onder de boom. Wil je dit jaar graag persoonlijke cadeaus onder de kerstboom leggen? Dan heb je zeker wat aan de tips in dit artikel!

Huishoudelijke cadeaus

Dit klinkt misschien heel saai, maar niets is minder waar. Stel, je zus, nicht of dochter gaat op zichzelf wonen, of is net samen gaan wonen. De kans is dan groot dat ze nog het één en ander nodig heeft voor haar woning. Hoe leuk is het dan om een badjas of set handdoeken te krijgen met haar eigen naam, bijnaam of initialen er in? Handdoeken bedrukken is tegenwoordig heel eenvoudig, vaak kun je dit gewoon online regelen.

Sieraden met een persoonlijke touch

Sieraden doen het uiteraard altijd goed, ongeacht voor wie het cadeau is. en het voordeel hiervan is, dat je ze vaak ook naar eigen wens een persoonlijke touch kan geven. denk bijvoorbeeld aan een zegelring met de initialen van je partner, een ketting met de naam van je kinderen erop of een bedelarmband met bedeltjes die stuk voor stuk belangrijk zijn voor degene waar hij voor is. belangrijk bij het geven van een sieraad is wel, dat je er zeker van moet zijn dat de ontvanger er blij mee is. iedereen heeft immers een eigen smaak, en een sieraad geef je toch zodat hij gedragen wordt, niet omdat hij vervolgens in de la kan blijven liggen.

Persoonlijke drankflessen

Zijn jullie gek op een drankje, of willen jullie juist graag nieuwe dranksoorten uitproberen? Dan is het ook een erg leuk idee een persoonlijke drankfles aan te schaffen of zelf te maken. er zijn manieren om zelf een etiket te maken, die je simpelweg op de fles plakt, of op een aparte kaart die je aan de fles vastmaakt. Zo kun je zelf een naam bedenken voor de drank, rare ingrediënten verzinnen of er gewoon iets heel liefs op plaatsen! ben je niet goed in het maken van etiketten of heb je er gewoon geen zin in? er zijn ook verschillende drankpakketten verkrijgbaar. Schrijf hier een mooie kaart bij en je hebt alsnog een heel mooi en persoonlijke cadeau!

Kerstballen met foto’s

Kerstballen met foto’s, persoonlijker kan het haast niet! Er zijn kerstballen verkrijgbaar die je zelf kunt vullen. Hier kun je heel makkelijk een foto in plaatsen. de foto bevestig je aan de bovenkant met een plakbandje, zodat hij niet verschuift. Eventueel kun je nog wat glitters, sterretjes, takjes of andere decoratie toevoegen aan de kerstbal, en je hebt een heel persoonlijk cadeau.

Ook interessant