2022 is hét jaar om op zoek te gaan naar een nog ultiemere gamebeleving. Wil je jouw favoriete game nog intenser kunnen spelen of een film nog persoonlijker beleven? Dan kun je tegenwoordig niet meer zonder een kwalitatief goede VR bril. Virtual reality brillen zorgen voor een game- en/of filmervaring die zijn gelijke niet kent en zijn dan ook onmisbaar voor de echte spelfanatici. Belangrijk is wel om te gaan voor een betrouwbare, stijlvolle en comfortabel zittende VR bril, die je echt het gevoel geeft alsof je midden in je favoriete game zit. In dit blog kun je lezen wat de beste keuzes van 2022 zijn als je een hypermoderne en technologisch geavanceerde VR-bril zoekt.

Samsung Gear VR Black R324

Het is het technologiemerk Samsung dat de kroon spant als het om moderne, goed werkende VR brillen gaat. Niet voor niets zetten we de superieure Samsung Gear VR Black R324 VR bril op nummer één, die met een controller geleverd wordt. Deze VR bril steekt met kop en schouders uit boven de middenmoot. Het grootste voordeel van de Samsung Gear VR Black R324 is het indrukwekkend ruime gezichtsveld van 101 graden. Deze biedt de garantie op een unieke en onovertroffen VR ervaring! Fijn is ook de goede pasvorm van deze bril en het draagcomfort. Pak de Gear VR erbij, daag je vrienden uit en geniet van oneindig gameplezier! In de Oculus Room kun je lekker chatten en chillen met je vrienden. Wat wil je nog meer?

Premium Virtual Reality Bril i-120: de beste VR filmbril

Er zijn veel filmfanaten die in 2022 een VR bril willen kopen voor de ultieme filmervaring. Hoor jij bij deze groep? Dan raden we je aan om voor de Premium Virtual Reality Bril i-120 te gaan. Deze bril betitelen we als de beste VR bril voor filmverslaafden. Deze bril biedt een formidabel 3D beeld en een 360 graden filmervaring die zijn gelijke niet kent. Natuurlijk is deze kwaliteitsbril ook bruikbaar om games mee te spelen. De bril kan gemakkelijk via Bluetooth verbonden worden met je smartphone en zit zeer comfortabel op je hoofd!

VR WORLD VR BOX Virtual Reality: een voordelige keuze

Moet jij op de kleintjes letten of wil je gewoon niet te veel betalen voor topkwaliteit? Bekijk dan eens de 3D bril van VR WORLD nieuwste VR BOX Virtual Reality van dichtbij. Met deze goed zitten VR bril, die voorzien is van een verstelbare hoofdband en met bijhorende app geleverd wordt, beleef je jouw favoriete computerspellen en actiefilms als nooit tevoren. Want je hebt de garantie op een scherp 3D beeld. En dat voor minder dan 15 euro!

Samsung Gear VR Wit: ideaal voor pc-liefhebbers

De meest passende VR bril voor gamefanaten die graag op de pc hun spellen spelen, is de Samsung Gear VR Wit. Deze 3D gamebril biedt prachtige 360-graden surround cinema-beelden die hun gelijke niet kennen. Ook het uitstekende ergonomische design en pascomfort maken deze VR bril onverbeterlijk. De bril werkt op alle pc’s, maar niet op alle smartphones. Heb je een Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, S7 of een Samsung S7 Edge? Dan gelukkig wel!

Ook interessant